SHADEONE®
VAN HEEL DICHTBIJ

Het SHADEONE® zeildoek bestaat uit zeer dicht polyester met tweezijdige PU-coating. Het lage oppervlaktegewicht van het doek past perfect bij de werkwijze van het systeem. Het speciaal ontwikkelde weefsel overtuigt met een zeer goede UV- en waterdrukbestendigheid. Alle gebruikte materialen hebben een UPF-waarde van 50+.Aanwizing:

De licht variërende kleur en structuur van het afgebeelde zeil kan afwijken van het reële verschijningsbeeld van de stof. De werkelijke kleur van het doek wordt uitsluitend weerspiegeld door onze originale SHADEONE® kleurenkaart, die beschikbaar is bij onze vakhandel.

 

Klik gewoon op uw gewenste kleur:         

"Eindelijk een zonwering waarbij het doek opvalt en niet de techniek."                 

 

 

 

Stefanie Dreier

Zonwering in kleur

 

Het membraan is speciaal ontwikkeld voor de strenge eisen van SHADEONE®. Het doek is bijzonder licht, voorzien van een schimmelwerende coating, absoluut waterdicht, vuilafstotend en biedt met een UPF-waarde van 50+ grote bescherming tegen de schadelijke UV-straling. De UV-stabilisering zorgt duurzaam voor hoge scheurbestendigheid en kleurechtheid.

 

Door het oprollen van het zeildoek kan een meer of minder duidelijk herkenbare bladstructuur in het doek ontstaan. Dit heeft geen effect op het functioneren en de kwaliteit van de stof. De bladstructuur wordt na korte tijd in het intensieve zonlicht weer minder zichtbaar.

 

 

 NL_Fakten.jpg

 

 

TECHNISCHE GEGEVENS

  • Het doekmembraan beschikt over een UV-beschermingsfactor van UPF 50+
  • Optimale bescherming bij regen door waterdichte membranen
  • Vanaf een helling van 8 graden zelf water afvoerend
  • Het gehele jaar inzetbaar
  • Met schimmelbestendige coating
  • Vuilafstotend
  • Hoge scheurbestendigheid en kleurecht dankzij UV-stabilisering